You are currently viewing Forny dit sexliv med sexlegetøj og penisforlænger

Forny dit sexliv med sexlegetøj og penisforlænger

Ønsker du at øge både dig og din partners nydelse i sengen, så kan I overveje at introducere sexlegetøj, når I har sex. Der findes en masse forskellige former for sexlegetøj, og der er noget til enhver smag.

Det er altid en god idé at dele fantasier og tanker om sex med sin partner, så I sammen kan finde nye og spændende ting, som I kan introducere i sengen.

En interessant mulighed for mænd er en penisforlænger. Dette er en måde for mænd at få foretaget en permanent forlængelse af deres penis på, så I som par kan opnå ekstra stor nydelse, når penis forlænges. Ved at bruge en penisforlænger kan du både øge størrelsen og længden på din penis, såvel som styrke dit selvværd og berige dit sexliv.

Private Play tilbyder et stort udvalg af forskellige penisforlængere. De har særligt et stort udvalg af produkter fra Jes Extender og Male Edge, som begge er brands, der er meget anerkendte og efterspurgte blandt mænd.

Se Private Plays store udvalg af penisforlængere her. Læs med herunder og bliv klogere og find inspiration.

Styrketræning af penis

En penisforlænger kan sammenlignes med styrketræning af din penis. Du skal afsætte god tid af hver eneste dag, for at se gode resultater. Ved at anvende en slags stel eller seletøj, som passer omkring penis, kan du efter tid se og mærke forskel på din penis’ størrelse og længde, da penisforlængeren opbygger musklerne i penis. 

Når du anvender en penisforlænger hver dag, vil der dannes flere celler og mere væv, når du bliver ved med at strække din penis over en længere periode. Du kan benytte en penisforlænger så længe du har lyst og så længe du er tilfreds med resultatet. Det kan tage tid – så vær tålmodig og brug den regelmæssigt. 

Penisforlænger fra Jes Extender

Private Play forhandler en særlig penisforlænger fra Jes Extender, som er designet og anbefalet af læger verden over. Jes Extender Titanium Penisforlænger er titlen på produktet, og er et smertefrit produkt som er velegnet til en penislængde på 5-24 centimeter. 

Siden den blev opfundet i 1995, har Jes Extender Titanium Penisforlænger været anbefalet verden over, da den er nem at bruge, har dokumenteret resultater og har 2 års garanti. Det er dog vigtigt at være vedholdende, for at se disse resultater. Det anbefales at lade en penisforlænger sidde på i 5-6 timer, så derfor kan man med fordel have den på om natten.

Skriv et svar